Oppussing av bad

Vi kan hjelpe deg med alt fra å bytte kranen til totalrenovering av badet!

Ingen jobb er for liten!

Hos Baderingen koordinerer vi alle håndverkere slik at du får en god opplevelse og den trygghet du fortjener. Vi gir deg referanser på gjennomførte bad og du vil få kun en person å forholde deg til hvis det er ønskelig.

Vi avtaler tid for befaring hjemme hos deg. Her diskuterer vi dine ønsker og behov. Våre fagfolk kommer også med innspill på hvilke muligheter du har som du kanskje ikke så for deg eller trodde var mulig å få til.

Når vi sammen har funnet alternative løsninger lager vi en pc basert 3D tegning til deg på de alternativene vi diskuterte. På denne måten får du et visuelt inntrykk av ditt nye drømmebad og beslutningsprosessen blir enklere.

Kontakt din nærmeste Baderingen butikk for å komme i gang. Husk at et nytt tidsriktig bad øker verdien på din bolig. Ved aksept blir jobben gjort til avtalt tid og pris.

Hvordan rive badet?

Gjør det selv! Hvor ofte får du lov til å hive deg løs på innredningen med en slegge? Husk å fjerne alt av løse møbler først. Få så en rørlegger til å fjerne alle rør før du slår deg løs. Hvis du ikke ønsker å ødelegge det gamle badet finnes det produkter som kan monteres over gamle fliser. Det er svært viktig å passe på at rommet er helt tørt før du monterer nye fliser. Hvis du finner råte må dette fjernes og nytt stenderverk må settes opp.

Fliser eller baderomspanel?

Veggene på badet må også sikres med membran før du monterer fliser eller veggpanel. Husk å beregne at flisene eller panelene avsluttes riktig i hjørnene av rommet.

Varmekabler i gulvet

Badegulvet ditt burde være oppvarmet. Sjansen er stor for at du velger fliser på badet, og som du sikkert har merket er fliser oftest kalde å gå på. Vi anbefaler at du legger varme i under flisgulvet. Varmekabler skal alltid monteres av en autorisert elektriker. Vi kan bistå med elektriker når du skal montere varmekabler.

Baderomsbelysning

Du har flere valg når det kommer til belysning. Downlights er et populært valg. Vær oppmerksom på at du må ha en autorisert elektriker til å koble opp belysningen. Alle hull som lages i vegger og tak på badet må gjøres med tanke på at alt til skal slutt være vanntett!

Vi anbefaler en kombinasjon av to typer lys, gjerne i form av en ekstra lampe over speilet.

Les mer om baderomsbelysning.

Baderomsmøbler

Baderomsmøblene er baderommets blikkfang. Uttrykket du sitter igjen med er et resultat av dine valg i møbler. Velg kvalitet, da slipper du å skifte ut møblene ofte. Når du skal velge servant og møbler finnes det et mylder av varianter å velge mellom. Noen er praktiske og enkle å rengjøre mens andre er stilige og mer tidkrevende å rengjøre.

Toalett

Det blir stadig mer populært med innebygde toalettsystemer. Disse systemene frigjør gulvet under toalettet så rengjøringen blir enklere. Cisternen plasseres i veggen, eller i en «mini-vegg» som bygges over den gamle veggen. Les mer om toaletter.

Badekar

Mange som hadde badekar tidligere fjernet disse til fordel for et plassbesparende dusjkabinett. Men mange angrer på denne avgjørelsen. Har du ikke plass til begge deler kan du med fordel dusje i et badekar. Vi fører flere dusjvegger som muliggjør å benytte badekaret som dusj.

Badekar kommer i mange størrelser og former, både som står alene med føtter, integrert med veggen, og integrerte hjørnebadekar.

Dusj

Det finnes nesten uendelig mange valg når det kommer til dusjløsninger. Hovedkategoriene er dusjkabinetter, og dusjhjørner. Som nevnt under badekar kan man også benytte badekaret som dusj. Innen dusjkabinetter får du blant annet massasjedusj, og steamdusj.

Dusjhjørner finnes i mange varianter. Her kjøper du dusjdører som monteres på veggen. Denne løsningen krever at du har helt vanntette vegger og gulv. Du må også ha montert sluk i hjørnet.

Mange går for dusjkabinett siden de ikke er sikre på om rommet er helt vanntett.

Dusjhjørner og dusjkabinett finnes i mange størrelser med følgende mål er vanligst: 80×80 cm, 90×90 cm og 70×90 cm.

Baderomstilbehør

Blandebatteriet er et av elementene man legger mest merke til. Et fint blandebatteri setter prikken over i-en for baderomsinteriøret ditt. Her er det bare lommeboken som kan stoppe deg!

Baderomstilbehør forsterker stilen du har valgt enten din stil er stilren eller tradisjonell. Prøv å skap en helhet i tilbehøret du velger. Det kan være lurt å feste tilbehøret med sugekopper eller dobbeltsidig tape. Da slipper du å ødelegge flisene når du monterer tilbehøret.

SaveSave