Badekar

VikingBad-Oval-badekar

Å synke ned i et varmt bad etter en lang arbeidsdag er noe de aller fleste kan sette pris på. Et badekar skal ikke bare være hverdagsluksus, det skal også være en del av interiøret på badet ditt. Vi hjelper deg å velge den løsningen som vil fungere for deg på alle plan.

Det er et hav av muligheter når det kommer til badekar i hjemmet. Vi vet at et badekar ikke bare er et badekar, og vi kan bistå med å finne det perfekte karet for deg. Enten du velger et frittstående badekar, et som er innebygd eller et hjørnebadekar har vi mye forskjellig å velge mellom. Vi leverer badekar fra kjente merkevarer som leverer med tanke på kvalitet og design.

Om du heller drømmer om en full spaopplevelse på eget baderom kan et massasjebad være kronen på verket.

Vi fører mange flotte og veldig forskjellige badekar fra kjente merker som Vikingbad (bildet), Gustavberg, Ifö, Porsgrund, VVS Marketing, og mange flere!

Andre produkter: Massasjebad, Baderomsbelysning, Baderomsmøbler, Dusjkabinett, Toalett.

Frittstående badekar

Et frittstående badekar blir et naturlig blikkfang på ditt bad. Også innenfor denne typen kar er det mange valgmuligheter. Finn din stil, enten om du ønsker at ditt nye badekar skal skille seg ut med sin eksklusivitet eller være mer diskret og praktisk. Vi tilbyr frittstående badekar som er moderne, stilrene og innovative. Dette er det mest populære valget for tiden – og det med god grunn.

Vikingbad M602A er et populært badekar som passer perfekt inn på badet til deg som ønsker et rent uttrykk på badet. Badekaret er helstøpt og har en toppkant på 10 cm slik du kan montere karkantbatteri etter ønske. Finn din nærmeste butikk her, eller sjekk vår seneste DM her for å se om du kan finne noen gode tilbud.

Frittstående badekar

Innebygget badekar

Et innebygget badekar er valget for deg som ønsker det enkelt. Denne typen kar er lettstelt og gir deg en enkel jobb med tanke på rengjøring. Det at badekaret er innebygget trenger ikke å gå på bekostning av design – tvert imot. Her kan du gjøre det personlig med valg av fliser, eller ha plass til å dekorere rundt karet med det du måtte ønske.

Hjørnebadekar

Et hjørnebadekar er perfekt for deg som enten ønsker å spare plass på badet eller har liten plass i utgangspunktet. En praktisk type badekar som gjør at du har plass til flere personer eller ekstra plass å boltre deg på dersom det er alenetid som står i fokus.