Baderomsbelysning

Baderomsbelysning

Det å velge belysning til badet kan være en utfordring. Her er det mange ting man må ta hensyn til. Hos oss i Baderingen har vi lang erfaring og ekspertise på området. La oss hjelpe deg for optimal belysning av ditt bad!

Et bad har mange formål, og lyset må reflektere og passe dem alle. Lys på bad kan ofte være en utfordring fordi det ofte er minimalt med naturlig lys. Derfor er det godt å kunne være forberedt til enhver oppgave. Du bør ha tenkt gjennom alt fra sikkerhet til funksjon og hvilket design som går best til resten av interiøret du har valgt.

Utfordringen med lyset rundt speilet

Det som ofte er den største utfordringen med baderomsbelysningen er belysningen rundt speilet. Det er her du utfører hverdagsritualene dine, slik som å legge sminke deg eller barbere skjegget. Det kan bli en vanskeligere oppgave enn først tenkt dersom det ikke er lagt tid og tanke inn i belysningen.

Belysningen skal være kraftig nok til at man ser godt. Samtidig skal det være en behagelig styrke som ikke gjør at du får en dårlig start på dagen. Når man skal legge sminke er fargetonen noe man må ta hensyn til. Plassering er også alfa omega for et godt resultat – spør oss om hvilken plassering som passer best til ditt behov.

Baderomsbelysning2

For alle tider på døgnet

Et kraftig lys er vel og bra til de fleste oppgaver på badet. For eksempel ved rengjøring, klesvask og daglig stell. På en annen side er det også tider på badet hvor det kan være greit å ha installert en dimmer. Utrolig smart når man skal bruke badet på natten eller hvis du ønsker en spafølelse i dusj eller badekar.

Bruk alltid fagpersonell!

Når du har valgt det ideelle lyset for ditt bad og designvalget er helt i tråd med din stil gjenstår den største oppgaven. Når alt kommer til alt er allikevel det viktigste sikkerheten. Vi anbefaler å alltid bruke fagpersonell til montering. Det er ikke uten grunn at elektriske installasjoner kommer med en rekke strenge krav.

Snakk med oss for å sikre at installasjonen av din nye fantastiske baderomsbelysning gjøres etter forskriftene.

En god baderomsbelysning skaper en helhetlig stemning på badet. Velg en belysning som både reflekterer din personlige stil og smak og som er praktisk i henhold til resten av baderomsinteriøret.

Andre produkter: Badekar, Massasjebad, Baderomsmøbler, Dusjkabinett, Toalett.