Innendørs boblebad

Viking Bad massasjebad

Massasjebad

Et massasjebad er et stort badekar utstyrt med dyser for hydroterapi. Badet er som regel plassert utendørs, men det finnes modeller som plasseres innendørs, og kan være frittstående eller nedsenket i en terrasse eller lignende.

Badet er som regel laget av hard plast som er formet til en form som gir flere forskjellige sittemuligheter inne i karet. Hvert sete har vanligvis flere dyser som gjør at det kan rettes kraftige vannstråler mot forskjellige steder på kroppen.

Vannstrømmen kan tilføres luft slik at effekten blir enda sterkere. Strålene kan bevege seg eller rotere, slik at trykket av vann mot kroppen varierer og gir en nært massasje-aktig følelse.

Massasjebad har vanligvis flere uavhengige vannkretser, der den ene driver oppvarming og filtrering, mens den andre driver hydroterapidysene. Sofistikert datastyring er etterhvert blitt vanlig, og mange badekar er utstyrt med omfattende belysning og musikkanlegg.

VikingBad AS leverer oss utendørs massasjebad fra flere ulike produsenter som alle er laget for kjøligere klima. Dette betyr at badekaret du kjøper hos oss er produsert for det Norske klimaet.

Massasjebad

VikingBad massasjebad

Man kan velge mellom 2 forskjellige systeme for hvert badekar i VikingBad serien; Standardsystem og System 3.

Alle VikingBad massasjebad leveres med 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil. I tillegg leveres alle badekar fra VikingBad AS med et startsett med pleiemidler, som inneholder det man trenger for trygt og hygienisk badevann i ditt massasjebad.

VikingBad SE massasjebad

Det er lagt stor vekt på komfort i VikingBad SE massasjebad. Man får behagelig massasje gjennom de mange dysene som er installert i hver modell. Senk deg ned i et Vikingbad SE massasjebad og kjenn at stressnivået synker samt at stive og støle muskler lindres gjennom en kombinasjon av varme, massasje og vektløshet. Vikingbad SE massasjebad leveres komplett med alt våre massasjekar  har å by på; alle modellene har både vannmassasje og boblesystem med trinnløs regulering.

Alle Vikingbad SE massasjebad leveres med 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil. I tillegg leveres alle massasjebad fra VikingBad AS med et startsett med pleiemidler, som inneholder det man trenger for trygt og hygienisk badevann i ditt massasjebad.

Aquator

Aquator ble opprettet i 1996 og selges i dag i 10 land. Deres mål er å tilby kunder innovative produkter med maksimal kvalitet og funksjonalitet. De ønsker også gjennom allsidig kunnskap og erfaring innen utvikling, produksjon og bruk av medisinske massasjebad å tilby ikke bare gode ergonomiske løsninger, men også fantastiske terapeutiske egenskaper i sine massasjebad.

Andre produkter: Badekar, Baderomsbelysning, Baderomsmøbler, Dusjkabinett, Toalett.