Toalett

Vegghengt toalet fra Geberit Aquaclean
I hovedsak finner du to typer toaletter til innendørs husbruk, gulvmontert- og veggmontert toalett. Vi ser også en økende etterspørsel etter toaletter med mer fancy funksjoner som spyle og tørkefunksjoner. Baderingen benytter kun kvalitetsleverandører og du kan føle deg sikker på at vi anbefaler deg et toalett som passer dine behov. 

Teknologien i toalettene blir stadig bedre. Med ny teknologi kan man produsere mindre, mer elegante toalett enn tidligere. I dag har wc ofte flere finesser som vannsparende funksjoner og selvlukkende klosettseter. Man kan også velge å bytte ut toalettsetet til fordel for noe mer eksklusivt som et toalettsete i treverk. Ved hjelp av smarte innebyggingssystemer har det blitt enkelt å montere klosettet på veggen. Da er det enklere å holde det rent og ryddig på badet.

Vegghengt Toalett fra PorsgrundGulvstående toalett fra Laufen

De fleste klosetter leveres med s-lås som er beregnet for avløp i gulv. Dersom du har avløpet i veggen vil et toalett med p-lås fungere bedre for deg. Vi har også et stort utvalg i ulike betjeningsplater med en eller flere spyleknapper. Om du er usikker på hva slags lås toalettet ditt har er det bare høre med en av våre butikker, så finner vi ut av dette for deg.

Toalett med spylefunksjon

Disse toalettene har vært vanlig i Japan i mange år, og trenden har gradvis startet å komme til Norge. Det å rengjøre seg med vann etter et toalettbesøk er mange ganger mer hygienisk enn å bruke toalettpapir. Geberit er en ledende forhandler innen toaletter med dusjfunksjon og har flere modeller som passer ulike behov. Serien tilbyr forskjellige løsninger og kan leveres med bla: oscillerende dusj, massasjefunksjon eller skånsom intimhygiene for kvinne, automatisk luktavsug for å minimere lukt og oppvarmet sete. Vi er sikre på at du aldri vil ønske å gå tilbake til et vanlig toalett etter å ha prøvd et av disse. Toalettene leveres både som vegghengte og gulvstående toaletter.

Vi fører et stort utvalg innen både gulv og veggmonterte toaletter fra kjente merker som TOTO, Geberit Aquaclean, Porsgrund, Duravit, Laufen og mange flere!

Samtidig har vi også et rikt utvalg i ulike bideer. Finn din nærmeste butikk her

Andre produkter: Badekar, Massasjebad, Baderomsbelysning, Baderomsmøbler, Dusjløsninger.