Dusjløsninger

VikingBad laminerte dusjdører

Dersom du skal pusse opp er hva slags dusjløsning du skal velge noe du må ta stilling til. Hos oss i Baderingen finner du et bredt utvalg å velge mellom, lang erfaring og gode løsninger. Mange av våre leverandører gir oss muligheten til å skreddersy løsninger for deg og ditt bad uten at det koster deg skjorta!

Uavhengig av hva slags løsning du velger til ditt bad – en god dusj er løsningen på trøtte morgener og for den fantastiske følelsen av renhet. Det kan være lurt å se på flere alternativer før du bestemmer deg. Vi utfordrer deg til å gi oss en utfordring, og vi vil gi deg en innføring i hva det er å velge i.

Mulighetene er mange. Kanskje du velger et dusjkabinett for å unngå vann på gulvet? Eller at du ønsker deg dusjvegger for å spare plass og kunne vise frem de kule flisene du har valgt?

Uansett hvilken løsning du velger planlegging essensielt. Hvis du inkluderer oss fra starten vil vi tidlig i prosessen kunne hjelpe deg med å finne WOW-faktoren. Kanskje du vil ha en innebygd dusjhylle, fossefall eller rainshower? Våre butikker har fokus på komfort og det lille ekstra. Spør oss om løsninger som for eksempel steam- eller massasjefunksjoner, radio, integrerte sitteplasser, lysterapi og inkludering av materialer som tre og stein.

Dusjpanel fra INRModerne Dusjvegg

Dusjkabinett

Et dusjkabinett er og blir en populær løsning. Tiden da dusjkabinett var mer praktisk enn pen og vanskelig å rengjøre er forbi. Vi fører en rekke stilige og smarte dusjkabinett i flere prisklasser og utførelser.

Selv om du i dag får attraktive dusjkabinett betyr ikke dette at kabinettet har sluttet å være praktisk. Dusjkabinettet minsker sjansen for fuktskader og gir et bad som kan holde seg plettfritt år etter år. Dersom du også ønsker å spare plass anbefaler vi å velge et rektangulært dusjkabinett med dører som slår inn istedenfor ut slik at du får utnyttet plassen til det fulle.

Enten du velger dusjkabinett av praktiske årsaker eller for dets funksjoner har man svært mange valgmuligheter. Det er alltid viktig å tenke på hva som er riktig for deg og ditt bad –  dette får du hjelp til hos Baderingen. Vi har profesjonelle fagfolk i alle våre butikker som gjerne hjelper deg med de harde valgene.

Vi er svært konkurransedyktige på pris og har den kompetansen som skal til for å hjelpe deg med ditt dusjkabinett. Hos oss treffer du fagutdannede med våtroms-sertifikater som betyr at du er sikret trygg installasjon av ditt nye dusjkabinett.

Vi selger kun varer fra kvalitetsleverandører og har gode innkjøpsavtaler som sikrer deg gode priser. Hvis du er ute etter å gjøre et skikkelig kupp anbefaler vi å følge med på være DM’er som du finner her. Vi har nemlig jevnlig salg – kanskje på den løsningen du likte best?

Dusjvegger

Dusjvegger er et smart alternativ dersom du er på leting etter noe annet enn et dusjkabinett. Her kan du velge mellom frittstående dusjvegger, dusjhjørner eller dusjvegger som et tillegg til badekaret. Mulighetene er mange og vi hjelper deg å finne den beste løsningen.

Dersom du har et bad med minimalt med plass er det en god idé å lage et dusjhjørne hvor du bruker dusjvegger. Dette frigjør masse plass generelt og dusjen vil nærmest være usynlig når den ikke brukes ved valg av vegger som kan svinges innover. Dette er en dusjløsning som er populær. Ikke bare sparer du plass, mange synes også dette er det mest estetiske valget.

Løsningen er kanskje ikke like praktisk som et dusjkabinett med tanke på fuktbelastning. Problemet med vannsprut på gulvet løser du billig og enkelt ved å bruk av silikon eller en T-list av gummi nederst på dusjveggen.

Når det kommer til variasjoner av glass og form er mulighetene mange. Klart glass og rette vegger er det mest vanlige, men vi tilbyr løsninger som svarer til de fleste behov. Kanskje du vil ha en større dusj og det er buet glass som er riktig for deg? Dersom badet er stort eller badet tidligere hadde badekar kan du velge en dusjvegg som er plassert midt i rommet for en moderne følelse. Glasset kan også få variasjoner – kanskje det er farget eller frostet glass som er tingen for nettopp ditt bad?

Er du en av dem som sier ja takk – begge deler? Du kan enkelt kombinere badekaret  med dusjen uten at det spruter vann overalt.  Dette er spesielt praktisk dersom det er barn i huset som tar i bruk dusjløsningen du velger. Dessuten kan badekarveggen kombineres med både vanlig badekar og boblebad.

Uansett hva du går for bør du inkludere oss i avgjørelsen. Vi hjelper deg med å ta et valg du forblir fornøyd med og kan komme med kreative løsninger for å gjøre at akkurat ditt bad skiller seg positivt ut.

Noen av våre bestselgende kabinetter er:

INR Bric – Modell 5

Kommer i flere forskjellige størrelser. Høyde 211-213 cm. Hvite profiler, klart glass i front og frostede bakvegger

Bric Dusjkabinett

VikingBad Paris Steamdusj

Dette er dusjkabinettet for den kresne. En flott og stilren steamdusj. Dusjkabinettet leveres med termostatkran, takdusj m/troperegn og regulerbar hånddusj.

Vikingbad Steamdusj Kabinett

VikingBad Lima dusjkabinett

Flott og stilrent dusjkabinett med integrert termostatkran og dusjsett. Størrelse: 90x90x120cm. Glasset er nanotech behandlet for enklere rengjøring. Solid dusjkar i acryl med avtagbart frontpaner.

Enkelt Dusjkabinett

Porsgrund Showerama 8-5 Dusjkabinett

Dusjkabinett med klart glass og hvite profiler. Leveres med termostatkran, dusjgarnityr, toppdusj og integrerte hyller. Høyde 222 cm. Dusjkabinettet er Sintef godkjent for din trygghet.

Showerama Dusjkabinett

Quick Lux XL dusjkabinett

Størrelse 120x80x212. Et dusjkabinett som er laget med tanke på deg som har hatt badekar og derfor har god plass i en retning og begrenset plass i den andre retningen. Aluminiumsprofiler og klare eller hvite bakvegger. Eks dusjkran.

Quick Lux XL dusjkabinett

Kom innom en av våre butikker for en nærmere titt, eller følg med på våre DM’er for kjempegode tilbud