Dronningensgt. 18,
8514 Narvik
Telefon: 76 94 59 70

Åpningstider

Spesielle åpningstider

Ingen spesielle åpningstider.

Ofoten Rør AS

Vi hjelper deg

Vi holder til i Dronningensgate 18 (nederst i gate 2) i Narvik.

Butikken i Narvik er ca 200m2. Her har vi et bredt utvalg utstilt og vi har bygget et inspirasjonsrom i butikken på 20m2. Her har vi uteSpa og steamdusj, samt at vi tegner ”drømmebadet” til våre kunder på en stor flatskjerm. Her er det laget til en stemningsfull atmosfære med stjernehimmel etc, slik at kundene kan sitte å visualisere sine drømmer.

Ofoten Rør utfører totalrenovering av bad, og vi har både rørleggere, snekker, fliselegger og elektriker tilgjengelig. Alle håndverkerne er fagutdannet og har våtromssertifikatet slik at din trygghet er vårt ansvar.
Dersom du har planer om å pusse opp badet ditt er det bare å sende en e-post til og han vil ta kontakt med Dem for befaring. Dette koster ikke noe for Dem som kunde. Vi garanterer at tilbudet skal være hos Dem innen 10 dager etter befaring. Dersom du velger oss til å pusse opp badet ditt, viser vi Dem på vårt showrom hvordan badet vil bli ved hjelp av vårt tegneprogram.

Vi bruker god tid på hver enkelt kunde for å finne den løsningen som passer perfekt for den enkelte. Hos oss er kvalitet og design viktig. Derfor er vi alltid først ute med det nyeste innen baderom.