Chr.M.Vestrheim AS

Chr.M.Vestrheim AS er en av Bergensområdets største
rørleggerbedrifter som arbeider med nyinstallasjoner,
service og vedlikehold innenfor områdene industri,
næringsliv, offentlige bygg og boligmarkedet.

Kokstadveien 52,
5257 Kokstad
Telefon: 55 98 48 50

Åpningstider

Spesielle åpningstider

Ingen spesielle åpningstider.

Chr.M.Vestrheim AS

Vi hjelper deg

Chr. M. Vestrheim as er en del av Baderingen, en voksende, frittstående, uavhengig kjede innenfor VVS som har medlemmer i store deler av landet. Håndtverkerne/ butikkbetjeningen er fagutdannede med våtrromssertifikater slik at din trygghet er vårt ansvar.

Baderingen har mange store solide medlemmer som gir oss muligheten til å gjøre store innkjøp som du som kunde skal nyte godt av i form av lave priser.

Prosjekt

Chr.M.Vestrheim AS er en av Bergensområdets største rørleggerbedrifter som arbeider med nyinstallasjoner, service og vedlikehold innenfor områdene industri, næringsliv, offentlige bygg og boligmarkedet. Bedriften har 104 ansatte og har en omsetning på 130 mill.i året. Chr. M. Vestrheim AS utfører sanitær, varme- og kjøleanlegg, damanlegg, trykkluft off. VA.anlegg og sprinkleranlegg.

Service

Alle VVS-installasjoner trenger service og vedlikehold og vi i Chr. M. Vestrheim AS skreddersyr service- og vedlikeholdsavtaler for å ivareta krav og andre oppgaver som bør utføres, for at VVS-anlegget skal fungere som ønsket. Ønsker du vedlikeholdsavtale på ditt bygg eller har du enklere reperasjoner og vedlikehold som skal utføres kan vi bistå med våre erfarne servicepersonell.

Omsetning:

Chr. M. Vestrheim as sin omsetning for 2015 endte på Kr 192 000 000,-

Daglig leder

Thomas Jørs tlf. 55 98 48 56  / 91 68 23 06
– Øvrige kontaktpersoner finner du på våre nettsider