Få mer ut av badet med et dusjhjørne

På tide å fornye baderommet? Med et dusjhjørne utnytter du plassen best mulig, enten badet er stort eller lite.

Fleksible, arealeffektive løsninger står ofte høyest på prioriteringslisten når badet skal pusses opp. Samtidig ønsker vi oss et bad som virkelig inviterer til egenpleie og ro. Da gjelder det å tenke kreativt, spesielt rundt arealkrevende elementer som dusjen. Visste du for eksempel at dusjvegger kan tilpasses skråtak?

Les også: Her er årets baderomstrender

Et dusjhjørne gir deg bedre plass

Når det er lite plass å ta av, kan et dusjhjørne med foldedører være en god løsning. På den måten kan du dra i håndtaket for å åpne døren, og folde dem sammen når du er ferdig for å skape en illusjon av bedre plass.

Din nærmeste Baderingen-butikk fører dusjveggene SYNC fra INR, som passer ekstra godt når det er ekstra begrenset med gulvplass. Og best av alt – du kan montere den uten å bore i veggen.

Med borfri montering slipper du å ta hensyn til materialer som ligger skjult bak baderomsveggen, som membran og skjulte installasjoner. I stedet for å bore og skru limes aluminiumsprofilen på veggen. Du kan bruke borfri montering til dusjveggene i seriene LINC og SYNC.

Alle løsningene leveres selvfølgelig måltilpasset.

Dusjdører fra LINC-serien hos INR, kan limes på vegg og føres hos Baderingen.

LINC-serien fra INR kan limes på veggen med borfri montering.

Bilde av dusjvegger i SYNC-serien hos INR, føres hos Baderingen.

SYNC-serien har smarte foldedører, som skyves innover når du trekker i håndtaket.

Spesialtilpassede dusjdører for alle takhøyder

Hvis badet ditt har spesielle mål, eller utfordringer som skråtak, kan det være vanskelig å finne gode løsninger som samtidig ivaretar alle dine behov. Hvis du tenker smart, kan du imidlertid få mye ut av plassen.

Hos Baderingen kan du nemlig få spesialtilpassede dusjvegger, til akkurat de målene du trenger. Hvis du for eksempel vil utnytte deg av skråveggen for å få et ekstra stort dusjområde, kan vi enkelt hjelpe deg med det.

Dusjveggene i ARC-serien fra INR har store glassflater, som gir en herlig romfølelse. Du velger selv glass, beslag, utseende og mål. Vi hjelper deg med tilpasningene, slik at du kan velge mellom skråkuttede og rette dører, perfekt tilpasset ditt bad.

­

Bilde av en dusj med skråtak i ARC-serien fra INR, føres hos Baderingen.

Serien ARC fra INR består av ti modeller for plassering i hjørne. Her ser du en skråkappet variant.

Lurer du på hvordan du kan få mer ut av badet ditt? Ta kontakt med din Baderingen-butikk – vi viser deg hvilke alternativer som er best for deg, uansett størrelse på badet.