TECE lanserer håndlagd betjeningsplate i industrielt design

Betjeningsplaten TECEsquare er en favoritt blant arkitekter og forbrukere som vil skape et moderne og personlig baderom. Nå suppleres serien med en industriell variant i rustet stål, hvor hver betjeningsplate bearbeides for hånd.

TECEsquare med et industrielt design, hvor hver betjeningsplate er unik. Foto: TECE

TECEsquare med et industrielt design, hvor hver betjeningsplate er unik. Foto: TECE

Den matte overflaten og det rustne utseendet til nye TECEsquare gjenspeiler den siste trenden innen baderomsdesign. Den manuelle overflatebehandlingen skaper en betjeningsplate med et individuelt utseende, og etterbehandlingen gjør den rustpigmenterte overflaten slitesterk og lett å rengjøre.

-For de som leter etter noe utenom det vanlige så lager vi hver TECEsquare irustet stål for hånd, med en unik og holdbar finish. Hvert produkt er unikt, sieradministrerende direktør Thomas Lehner jr. hos det velkjente tyske LackierereiLehmer, selskapet som ferdigstiller betjeningsplatene.

I tillegg til den nye betjeningsplaten i rustet stål, lanseres også en variant i nikkel med børstet struktur, som beskytter mot fingeravtrykk gjennom TECE sin spesielle finish

Det presenteres ytteligere fire nye varianter med satengmatte overflater i fargene hvit, svart, signalgrå og sandbeige. Fargen brennes bak glass, noe som skaper en imponerende optisk dybdeeffekt, vakker lysbrytning og et lett, gjennomsiktig utseende. Glassflatene frostet hvitt og frostet svart vil også snart være tilgjengelig i TECEdrainline kolleksjonen, slik at det er mulig å matche betjeningsplaten med dusjrennen.

TECEsquare med en satengmatt overflate i fargen signalgrå. Foto: TECE

TECEsquare med en satengmatt overflate i fargen signalgrå. Foto: TECE

De nye betjeningsplatene skiller seg ut med sin høye kvalitet, luksuriøse følelse og flate design. Betjeningsplatene passer sammen med TECE innbyggingssisterne, de er enkle å installere og bak fronten skjuler det seg en spyleteknologi av høy kvalitet.

TECEsquare i rustet stål

TECEsquare i børstet nikkel

TECEsquare i satinert glass (Sandbeige)

TECEsquare i satinert glass (Signalgrå)

TECEsquare i satinert glass (Hvit)

TECEsquare i satinert glass (Sort)