TECE følger trenden – lanserer lav innbyggingssisterne

Nå lanserer TECE en ny lav innbyggingssisterne, som passer i mindre baderom, og gjør det mulig å ha en benkeplate – hele veien fra toalettet til en ovenpåliggende servant.  

En benkeplate med ovenpåliggende servant er noe vi ofte ser på hoteller og resturanter. Nå har denne trenden også kommet til vanlige badrerom.

Vår nye lave innbyggingssisterne gir ikke bare nye designmuligheter for de som vil ha ovenpåliggende servant og innbyggingssisterne i samme høyde, den er også ideell for små bad, eller bad med skråtak eller takløft, sier Jörg Bikker, produktsjef i TECE Norge.

Den nye sisternen er en enda lavere variant av TECEprofil innbyggingssisternene som allerede finnes i høydene 1120mm, 980mm og 820mm. Takket være den mer kompakte utløpsventil og den lavere vanntanken lanserer vi en betydelig lavere modell, med kun 750 mm installasjonshøyde.

TECEprofil innbyggingssisterne med 750mm byggehøyde har de samme smarte produktegenskapene som de høyere variantene. Installasjonstunnelen kan enkelt skjæres til ønsket dybde med en såkalt zip-funksjon, og det nye easy fit-systemet gjør det mulig å raskt montere betjeningsplaten. Vanntanken rommer åtte liter og har en lydløs påfylling av vann. I tillegg kan spyletrykket justeres for å hindre sprut.

Foto: TECE

TECEprofil 750 mm passer vegghengte toalettskåler fra alle velkjente produsenter. Innbyggingssisternen kan kombineres med TECE sitt brede sortiment av manuelle og elektroniske betjeningsplater i ulike materialer og farger.

Om TECE Group

TECE Group er et konsern som ble grunnlagt i Tyskland i 1987. I dag inkluderes 27 europeiske datterselskaper og samarbeidspartnere i ytterligere 39 land. Virksomheten har fem fabrikker og er fokusert på innebygde sisterner, installasjonsvegger, gulvvarme, avløps- og tappevannssystemer for VVS-bransjen. Konsernet har totalt 1700 medarbeidere og omsatte for 325 millioner euro i 2021. Hovedkontoret ligger i Emsdetten, Tyskland. TECE har hatt virksomheter i Norge siden 201