O’bad med din glede!

 

Dette rommet blir kanskje ikke prioritert på lik linje med resten av hjemmet, men også her er det julestemning å hente.

Det ligger i detaljene sies det, og julen er vel intet unntak. Vi pynter til den store gullmedaljen for å komme i skikkelig julestemning. Litt rødt her, noen engler der, nisser overalt, lys og stjerner i alle rom. Men hva med badet?

Pynt opp badet til jul

Julepynt trenger overhodet ikke å være dyrt. Ta med deg naturen inn og gi badet ditt en rustikk julestemning. Dekorer med granbar, kongler og mose, bruk fantasien. Har du i tillegg noen gamle norgesglass liggende, kan du kjøpe telys eller kubbelys og plassere glassene.

Bruk et silkebånd og knyt en sløyfe rundt glasset, billig og garantert stemningsfullt. Og er du i det romantiske hjørnet, kan du jo henge en misteltein over døren. Hva er vel bedre å starte dagen med litt julestemning og et kyss fra den du er glad i. Du kan også pynte speilet med frost spray, spray litt nederst eller i hvert av hjørnene.

Bland rødt og hvitt for å skape julestemning

Ved å bruke røde elementer får du julestemning uten at produktene nødvendigvis er så julete i seg selv.

 

Bytt ut håndklærne

Et annet tips er å bytte ut de vanlige håndklærne dine med noen fine røde, eller om du finner håndklær med engler eller nisser. Det samme gjelder badematten, her finnes det mye godt utvalg i de fleste butikker som selger den slags.

Med unntak fra en dusj er det lite som får vekket et trøtt tryne mer enn litt julemusikk. Om du ikke allerede har det, skaff deg en liten DAB-radio for å ha på badet.

Duften av jul

Har du plass til overs kan du jo like gjerne pynte med litt duftlys og kongerøkelse. For er det et sted i hjemmet som kan ha godt av litt ekstra godlukt er det vel på badet. Eller hva? Og apropos det, hvorfor stoppe der? I dagligvarekjedene kan du nå få tak i toalettpapir med julemotiv 😉

julelykter er en sikker vei til julestemning

Har du lys som kan dempes på badet? Still inn styrken litt lavere enn vanlig i jula, og plasser ut noen julelykter i stedet. De passer like fint på badet som andre steder.

 

Skal vi se, hva mer? Jo, du kan ha matchende såpedispenser og tannbørsteholder. Og er det lenge siden du har byttet ut tannbørsten din, ligger det også en mulighet her. En tannbørste med julemotiv, det er gøy.

Og til slutt når alt er pyntet og klart, og julestria har lagt seg, da skal du slappe av og kose deg med de du er glad i. For det er det julen handler om.

God jul.