MØT DEN NYE GENERASJONEN AV ORAS KRANER.

Disse kranene har noe nytt, noe smart, noe ekstra – de er mer enn bare kraner. De smarte funksjonene gjør bruken av kranene enklere, tryggere og mer energivennlig enn tidligere.

Nye kraner – Enkle å bruke, energivennlige og trygge. Smart inkludert.

EASY – Smarte funksjoner og gjennomtenkt design forenkler din hverdag
ECO – Spar vann og energi
SAFE – Enkel og trygg å bruke for alle
Oras Kraner
En moderne, brukervennlig kjøkkenkran viser vei for Oras Optima kranserie med sine smarte, funksjonelle- og designprinsipper. Togrepskranen oppfyller alle behov du har på kjøkkenet med sin høye svingbare tut og berøringsfri tilleggsfunksjon. En smart avstegningskran for oppvaskmaskin stenger vannet automatisk for ekstra trygghet.Kranen er enkel å installere, ettersom all teknologi befinner seg inni kranen, og ikke i en separat elektronikkboks under vasken.

 

Oras Kraner

Den berøringsfrie servantkranens minimalistiske og rene design gjør at den passer særdeles godt inn i moderne omgivelser og små toalettrom. De smarte brukervennlige funksjonene gjør at denne tidløse kranen er et fornuftig valg for brukere i alle aldersgrupper.

Vannet renner uten at du behøver å berøre kranen, det er enkelt å justere temperaturen, og vannmengdebegrenseren garanterer lavt vannforbruk.