Her er baderomstrendene i 2022: Dusjkabinett

Et stilrent dusjkabinett er et naturlig valg ved oppussing av badet. Vi hjelper deg å velge den riktige modellen for dine behov, samt tar deg gjennom årets trender.

Kvalitet som er ment for å vare

I dag finnes det mange muligheter når man skal installere ny dusjløsning på badet. En av fordelene med dusjkabinett over andre dusjløsninger er at det er kjent for å minimere risikoen for fuktskader på baderommet ditt. Dagens moderne dusjkabinett er også enkle å rengjøre, tar mindre plass, har god stabilitet i dusjkaret og er laget av materialer av god kvalitet.

Miks og match med ulike typer fliser og annet interiør, så blir badet fort det fineste rommet i huset!

Porsgrund bad showerama 10-5 firkantet comfort. Foto: Porsgrund

 

Macro Design Flow Semi Lux. Foto: Macro Design

Et baderom i harmoni med et moderne hjem

Vi ser stadig en økende interesse for et stilrent baderom, i harmoni med resten av den moderne boligen. Dusjkabinett kan være både stilig og trendy hvis man velger riktig.

Størrelsen på dusjkabinettet gjør at det fort kan bli et blikkfang, og valget du tar kan være nokså avgjørende for totalopplevelsen av badet ditt. Det er altså viktig å finne et som passer alle dine behov – både med tanke på areal, bruk og stil.

Ta gode mål for god tilpasning

Første prioritet for at dusjkabinettet skal passe inn, er å velge et kabinett som er arealeffektivt på nettopp ditt baderom. Dusjkabinett kommer heldigvis i en rekke ulike størrelser – både i bredde og høyde. Her er det altså mulighet for å finne det som passer best på akkurat ditt bad.

Start prosessen med å ta gode mål av badet ditt. Husk å ta rørtilkoblingen på baksiden av kabinettet i betraktning når du måler opp! Er du usikker på valg av dusjløsning, montering eller oppmåling? Spør gjerne våre fagutdannede håndverkere om råd og tips.

Macro Design Bliss Cabin klarglass. Foto: Macro Design

 

Vikingbad Roma Steamdusj. Foto: Viking bad

Skreddersydd og tilpasset dine behov

Ved kjøp av dusjkabinett finnes det mange løsninger og sammensetninger innenfor både dusjhoder, glass og dusjkar. Som standard pleier de rimeligere variantene å inkludere et håndholdt dusjhode, men her er det mulighet for både store og små oppgraderinger.

De siste årene har det blitt mer og mer populært å kombinere den håndholdte dusjen med en takdusj – i et såkalt takdusjsett. Dette gir en mer eksklusiv følelse og vil dekke enda flere behov enn ved kun et håndholdt dusjhode.

Macro Design Flow Semi. Foto: Macro Design

Tidløs og klassisk design eller moderne hverdagsluksus?

Enten du skal montere nytt bad eller skal pusse opp det gamle, er det stor verdi i å tenke bærekraft og holdbarhet. Dusjkabinett er et tidløst valg av dusjløsning som lenge har vært et populært valg i norsk hjem. De firkantede dusjkabinettene er hetere enn på lenge, men det er fortsatt variantene med avrundede kanter som dominerer i 2022. Uansett om du velger et firkantet eller et mer avrundet dusjkabinett, vil du uansett få en praktisk og ryddig dusjløsning i mange år fremover.

Hvis du vil unne deg litt ekstra hverdagsluksus tilbys også større dusjkabinett med steam-dusj, akupunkturdyser, LED-lys og Bluetooth-tilkobling. Her kan du virkelig sikre deg spaopplevelsen hjemme på ditt eget bad!