Villeroy & Boch Norge AS

Villeroy & Boch Norge AS er en del av det Tyske konsernet Villeroy & Boch AG som er en av Europas største produsenter av baderomsprodukter. Gustavsberg – som er en av Skandinavias ledende produsenter – eies også av konsernet. Villeroy & Boch er den ledende europeiske Premium merkevaren i Europa innen husholdningsporselen, fliser, kjøkken og bad. Alt vi leverer av utstyr preges av høy kvalitet, funksjonalitet og god design. Villeroy & Boch har historiske røtter med produksjon tilbake til 1748.

Villeroy & Boch Norge AS er en total baderomleverandør som leverer til:

  • Sykehus og sykehjem
  • Offentlige rom
  • Private hjem og fritidsboliger

Villeroy & Boch er et av de største merkevarenavnene i Tyskland, Europa og resten av verden. Siden etableringen for 275 år siden, har selskapet utviklet seg til en merkevare innen design og livsstil. Villeroy & Boch produserer innovative og stilige produkter for å forbedre folks liv, gi kontinuerlig inspirasjon og åpne nye horisonter for virkelig personlig interiørdesign.

Sortimentet består blant annet av servanter, toaletter, speil og speilskap, baderomsmøbler, bade- og massasjekar, urinaler og baderomstilbehør. Produkter som er vannbesparende og enkle å rengjøre bidrar til å beskytte miljøet. Baderomsplanleggeren (https://www.villeroy-boch.no/bathroom-planner.html) gjør det enklere å planlegge og visualisere drømmebadet.

www.villeroy-boch.no

 

Hovedkontor, salg og kundeservice
Villeroy & Boch Norge AS, Postboks 13, 1471 Lørenskog.
Tlf. 67 97 82 50. Faks 67 97 16 57
E-post: