VikingBad AS

VIKINGBAD – DET SKAL VÆRE LEKENDE LETT Å FÅ NYTT BAD

VikingBad AS holder til i Grimstad og er en stolt norsk totalleverandør av ALT til baderommet, samt utendørs massasjebad. Vi har et stort utvalg produkter til konkurransedyktige priser.

Vår visjon er at det skal være lekende lett å få nytt bad. Vi har derfor laget komplette baderomspakker for å gjøre prosessen med å få nytt bad enklere for deg og enklere for den som skal bygge baderommet. Baderomspakkene er sammensatt en interiøreksperter og sikret at du får en gjennomført, tidløst og stilfullt bad, som du er fornøyd med i mange år. Med disse baderomspakkene og vårt tegneprogram kan du enklere se for deg hvordan sluttresultatet vil. I tillegg er det mange fordeler ved å få alt fra en leverandør og dersom det skulle oppstå noe i etterkant, er hjelpen aldri langt unna.

Vi har fokus på utvikling av monteringsvennlige kvalitetsprodukter og har stor tilgjengelighet av produkter med komplett delelager i Grimstad. Vår omfattende kolleksjon består av baderomsmøbler, badekar, flis, toalett, interiør, massasjebad, dusjkabinett, dusjløsninger, dusjnisjer, massasjedusj, steamdusj, steambad, rainshower, servantbatteri, kjøkkenbatteri og annet baderomsutstyr. Vi har også utendørs massasjebad samt et fullt program av pleiemidler som er godkjent for bruk i Norge.

 

Kvalitet til god pris

Vi jobber kontinuerlig for å kunne tilby deg, som kunde, innovative og funksjonelle kvalitetsprodukter med flott design, til en hyggelig pris. Med et gjennomført konsept for å tilpasse oss den enkelte kunde, landsdekkende serviceapparat, kataloger og webside med full oversikt over vårt produktsortiment, forsøker vi alltid å tenke litt lengre, med fokus på trygghet og kvalitet hele veien. Vi arbeider hardt for at du som kunde skal bli og være fornøyd, hvor vi setter høye krav til kvalitet og service, samt at du får faglig trygghet ved at du gjør handelen av din lokale rørleggerbedrift med fagkompetanse. Derfor leverer vi våre produkter til fagfolk som stiller høye krav – nettopp for at du skal bli fornøyd.

 

Det skal være enkelt å velge VikingBad

Ved å kjøpe produkter fra VikingBad, får du ekstra trygghet ved at du gjør selve kjøpet hos en av våre mange dyktige rørleggerbedrifter, som vi har et godt og nært samarbeid med. Din lokale rørlegger vil da kunne gi deg faglige gode råd og tips, slik at du kan få et funksjonelt og innbydende bad som du har glede av i mange år.

 

En annen fordel med at du gjør handelen direkte hos din lokale rørleggerfagmann, er at det blir stilt solide krav til oss som leverandør. Disse kravene er ofte mer enn det norsk lov og forskrifter krever når det gjelder kvalitet og energieffektive produkter, men ikke minst når det gjelder monteringsvennlighet. Monteringsvennligheten til produktene våre og komplette leverte løsninger, sørger  for at vi sammen med fagmannen, kan gi deg som kunde et ferdig levert og installert produkt, eller fiks ferdig baderom til en forbrukervennlig og riktig pris.

Fra vår side som norsk leverandør, legger vi ned betydelige ressurser i kvalitetskontroll, samt at vi har stort delelager med stor mengde komponenter til enhver tid tilgjengelig. Vårt hovedkontor og lager er i Grimstad. Vi har også et eget sertifisert serviceteam som er landsdekkende, og som sikrer alle våre kunder en rask og trygg service.

Postadresse:
VikingBad AS
Pb 96
N-4891 Grimstad
NORWAY

Besøksadresse:
VikingBad AS
Østerskogen 35
N-4879 Grimstad
NORWAY

E-post:

Tlf: +47 370 90 600
Fax: +47 370 90 601