Velg stil på badet!

 

 

Liker du tradisjonelle, ujålete innredningsløsninger, klassisk og tidløs design, og samtidig verdsetter praktiske løsninger? Kanskje er det Porsgrunds Classic som passer for deg! Dette er en klassisk baderomsinnredning med overflater i tre og hvitt som vil tåle varierende trender. Du holder baderommet oppdatert med tekstiler og små detaljer, for å gi baderommet din personlige touch.

Ønsker du heller en elegansen fra forgangne tider, men med en moderne touch? Porsgrunds Romantic stil gir deg et baderom med rustikk romantikk. Stilen bringer tankene tilbake til den-gang-da, men kolleksjonen er funksjonell og moderne helt ned til minste detalj.

Solfylt og lyst om sommeren, varmt og koselig på vinteren. Slik beskrives stilen Scandinavian Modern. Den moderne designen er innovativ og praktisk, uansett om det er snakk om et vegghengt klosett eller badekar med et smart overløpssystem. Baderommet blir komfortabelt og innbydende med enkle linjer, lyse farger, ren design og overflater i tre.

Baderomsmøblene danner grunnstammen for baderommets moderne stil. Porsgrund Seven D baderomsmøbler med rene linjer, fronter uten håndtak og speil med innebygget belysning gjør møbelserien utpreget moderne.

Artikkelen er hentet fra Porsgrund.

Se mer på Porsgrunds nettsider her.