Strømberg

I et årti har Strømberg & Fischer designet og produsert en stilfull serie av baderomsprodukter målrettet mot det nordiske marked.

Vi har vårt kontor i København, og er et innovativt firma som arbeider for å maksimere våre resultater i alt vi foretar oss.

ET GLOBALT PARTNERSKAP AV KUNNSKAP OG ERFARING

For konstant å kunne øke vår ”know-how”, samtidig som vi fortsetter med å styrke vår posisjon, er det vesentlig for oss å høste erfaringer fra andre steder i verden. Derfor inngår vi i et interkontinentalt samarbeid med likesinnede bedrifter, alle spesialister i baderommets verden.
Samarbeidet er bygget opp rundt global kunnskapsdeling og er hevet over lokale interesser.
Den kontinuerlige utviklingen av nye og innovative designs kommer derfor alle partnerne til gode, og dette er med på å gi våre kunder på det skandinaviske markedet tilgang til noen av verdens flotteste produkter. Partnerskapet rår også over R & D-fasiliteter hvor nye ideer og prinsipper kan etterprøves og utvikles.

STRØMBERG – IKKE KUN EN MERKEVARE

Strømberg tror på innovasjon som et bærende element i bedriften, og vi streber etter optimale resultater i alt vi foretar oss. Et motivert medarbeiderteam tilslutter seg tilgangen til firmaets drift, og alle besitter et høyt kompetansenivå innenfor deres spesifikke ansvarsområde. Det kan være områder som design, ingeniørarbeid, fabrikasjon, salg eller distribusjon.
Alle våre underleverandører er nøye utvalgt med krav om høy kvalitet, kontinuitet og leveringssikkerhet. Derfor er et produkt fra Strømberg ikke kun en merkevare, men også et resultat av mange menneskers ønske om å utvikle og levere det riktige – en streben etter fortreffelighet.