Stadig flere vil ha utespa – Dette er hvorfor

Se for deg at du kommer hjem etter en lang dag på jobb, og sklir ned i et varmt, utendørs boblebad. Alt av stress og bekymringer forsvinner, selv på en hustrig, kald vinterkveld. Det varme vannet og den friske luften roer ned både kropp og sjel, og du kjenner på en helt ny type avslapning utendørs. Dette kan bli din virkelighet!

Les også: Boblebad med utsikt

En fin opplevelse sammen

Utendørs massasjebad gir en utrolig følelse, og kan også skape minneverdige opplevelser sammen med andre. Du ser at de andre hygger seg, samtidig som du selv har aldri følt deg mer tilfreds eller avslappet. Dere lever i øyeblikket og nyter stunden sammen. 

Det er også en god unnskyldning for å samles. Bytt ut middagsselskaper rundt spisebordet, og inviter heller venner over på en spaaften. Det kommer til å bli en kveld de sent vil glemme. 

Etterspørselen etter massasjebad har økt betraktelig de siste årene, men det er fremdeles ikke en vanlig installasjon som alle har hjemme. Det gjør opplevelsen litt mer luksuriøs.

Mange helsemessige fordeler med massasjebad 

Ved siden av det sosiale er det også flere helsemessige årsaker til å investere i et utendørs massasjebad.

to varianter av utespa, ett rundt og ett firkantet

Når du først har hatt et utespa tilgjengelig, er det ingen vei tilbake. Her ser du modellene Viking II (v) og Heritage II (h) fra VikingBad.

 

Du får bedre og dypere søvn

Sover du dårlig? Da kan et varmt bad før leggetid gjøre underverker for deg. Det varme vannet og vannstrålene hjelper musklene med å slappe av. Du vil selv oppdage at du sovner fortere, og at du får en dypere søvn. 

Les også: Derfor har steamdusjer blitt så populære

Avslapning fjerner hodepine

En kjent følge av stress er at du blir anspent og får hodepine og stive muskler. Hjelpen kan være varmt vann i kombinasjon med massasje, som fokuserer på nakke og skuldre. Det hjelper også at stresshormonet kortison synker. 

Du blir kvitt stive og støle muskler

Mange modeller innen utendørs spa, kalles også massasjebad. Ved hjelp av konsentrerte vannstråler, i kombinasjon med varme og oppdrift i vannet, løsnes stive og vonde muskler opp. Dette kalles hydroterapi og det passer veldig godt for deg som er mye i aktivitet. Hydroterapi kan lindre og forhindre overbelastning og skader.  

Les også: 5 grunner til å velge et massasjekar

Nyt utespaet ditt, men ikke skryt av det

Ingen liker den kvalme personen på jobb som alltid skryter av et eller annet. Massasjebad kan fort gjøre deg til den personen. Derfor har vi helt til slutt laget en liten liste over ting du ikke trenger å si høyt på jobb. Du kan takke oss senere. 😉 

  • Nei, tror jeg skal stikke hjem og få litt massasje jeg. 
  • Huff, så kaldt det er ute, tror jeg skal sitte ute i hagen i hele kveld. 
  • Nei, skulle man ha dratt på spa da.
  • Nå må jeg dra, skal på spa, hehe.