Slik får du et moderne bad

Baderommet blir mer og mer lik de andre rommene i boligene våre. Vi vil ha romslige bad, planter, musikk, muligheten til å justere lysstyrken og interiør som skaper en rolig og behagelig stemning. Når de først skal først pusse opp badet, vil dessuten mange ha noe som er moderne og trendy, så hva burde man velge i 2020 og 2021?

Les også: Gi badet et løft med sorte detaljer

Servanten skal være rund og organisk

Det vi ser mye av nå er såkalte bollevasker. Hos de aller fleste leverandører får du nå servanter eller vasker om du vil, som er runde eller ovale, og gjerne ganske tynne. Tiden der servanten kun skulle være funksjonell er forbi. Nå skal den gli sømløst inn i baderomsinteriøret. Stikkord for servant er chic, nett og organisk.

et utvalg servanter med runde kanter

Servanter i ulike former fra Ceramica Globo.

 

Dusj og badekar som kan vises frem

Dusjen eller badekaret er rommets masterpiece! Glasset på dusjen skal ha struktur og gjerne sorte karmer. Her er det mulig å få en skreddersydd løsning som passer perfekt til ditt bad. Når det gjelder badekar er både klassiske frittstående kar og fancy massasjekar på moten? Hva du skal velge  kommer derfor helt an på hvilken funksjon du ønsker at karet skal ha.

vannfall-dusj i koselige omgivelser

Dusjhjørne med dusjsett fra Damixa med vannall, sort innramming og grønne planter. Små endinger som gir badet et moderne uttrykk.

 

gull er fortsatt populært på badet

Bolleservant fra Bathco i gull, og blandebatterier i ulike utførelser.

 

vakre, grønne farger på et trendy bad

Grønt er skjønt, også på badet, og INR har alltid vært i front når det gjelder baderomsinnredning.

Toaletter som spyler deg ren

Det heteste innen toaletter nå er dusjtoaletteter. Det sies at det er ingen vei tilbake når du først har prøvd et, så hvis du er på utkikk etter et nytt toalett er dette doen for deg. Stilrent design og moderne teknologi møtes og vasker deg samtidig som vond lukt fjernes. Du kan til og med varme opp setet og velge blant ulike spylefunksjoner. Les mer om dusjtoaletter

Speil i ulike former – med lys

Vi ser færre og færre speilskap baderommet om dagen. Nå skal speilet henge alene på veggen, over vasken og helst med integrert lys som du kan regulere lysstyrken på. Du får både avlange og kvadratiske speil av denne sorten, men det aller heteste nå er runde sepil.

Les også: Finn ditt perfekte badekar

Runde speil er en stor trend på badet for tiden

Speil med integrert lys og antidugg fra Foss Bad.

Lek med fargene!

Ønsker du et bad som ikke skal endres på noen tiår, kan du velge klassiske farger som hvitt, grått og sort. Ønsker du derimot noe som er topp moderne akkurat nå, velger du mer fargrikt. Grønt, gammelrosa er gode alternativer, gjerne i kombinasjon med ulike materialer som betong og tre. Se på mulighetene og snakk med oss fagfolk før du bestemmer deg. Vi står alltid til rådighet for å hjelpe deg med ditt drømmebad. Finn nærmeste Baderingen-butikk.