Men hvor skal armaturet stå?


Hva menes med frihet på badet? Med Axor Bouroullec kan du realisere ditt drømmebad! Axors baderomskolleksjon gir deg frihet til å velge, og med en enkelt online-program kan du kombinere servanten/badekaret som er perfekt for deg, med ønsket armatur og plassere det hele der du synes det passer, både funksjonelt og estetisk.

Når ny vask eller badekar skal planlegges er det noen spørsmål man bør stille seg: Hvor mye plass har jeg på badet? Hvordan vil jeg integrere servanten? Hvordan vil jeg bruke vannet? Hvilke funksjoner er viktige for meg? Skal det være plassbesparende? Barnevennlig? Strømsparende? Klassisk?

Noe å tenke på…
•    Det er plassbesparende å plassere armaturen utenfor servanten. Du får mer plass til å sette fra deg ting og det er lettere for barn å nå grepet dersom den står litt på siden.
•    Du sparer strøm hvis kaldtvann og varmtvann reguleres med to adskilte grep. Kaldtvannsgrepet bør plasseres foran varmtvannsgrepet, ettersom mennesker intuitivt griper etter det fremre grepet.
•    Klassisk stil får du dersom kranen plasseres i midten bak på servanten.
•    Personlig ergonomisk dersom du ønsker å nå kranen og hånddusjen separat på forskjellige steder på badekarskanten eller fliskanten.
•    Plassbesparende og lettstelt med veggarmatur til badekaret, valgfritt med hylle.

Les hele artikkelen om Axor Bouroullec og prøv servantplanleggeren på Hansgrohe.no