Julegavetips til 4 baderomstyper – Hvem er du på badet?

Det er like vrient hvert år. Noen er rett og slett umulige å kjøpe gode julegaver til. Du vet, de folka som har alt, og som sier de ikke ønsker seg noe, men som du må kjøpe noe til likevel.

Hva med å kjøpe noe til badet i gave i år? Her er gavetips til klassiske 4 baderomstyper.

Julegaven til den som sitter lenge på do

Her kan du være en omsorgsperson, samtidig som gaven skaper latter. Har du hørt om fenomenet bæsjekrakk? Det er egentlig en helt vanlig krakk, som man har foran toalettet til å legge beina oppå.

Les også: La deg forbløffe av vårt inspirasjonsmagasin til badet

Grunnen er egentlig ganske logisk. Dette er den perfekte posisjonen til å gjøre sitt fornødne på. Det stammer fra Asia, der de sitter på huk når de skal gjøre nummer to. Toaletter i Norge kan ofte være for høye, og derfor kan en krakk hjelpe deg med å få knærne opp i samme høyde som hofta di når du sitter.

innredet bad med krakk fra INR

En krakk på badet er kjekt, også ved siden av dusjen. Foto: INR

 

Julegaven til den som dusjer lenge

Alle kjenner vi noen som elsker å dusje. Hvis du selv bare dusjer i et par minutter tenker kanskje: ”Hva er det som tar sånn tid”? Grunnen er som regel at de elsker det varme vannet, bruker lang tid på sjamponering og skrubber seg fra topp til tå. Mange synger også for full hals til varmtvannsdunken blir tom.

I stedet for å bli sur fordi du må vente på at badet skal bli ledig, hva med å gi vedkommende en gave som hyller hans eller hennes dusjvaner? Hva med en vanntett høyttaler? Du kommer garantert til å få kreds for gaven. 

UE Wonderboom IPx7

Vanntett trådløs høyttaler? Perfekt til badet! Dette er UE Wonderboom som har IPx7-klassifisering.

 

Julegaven til den som slenger fra seg klærne på badegulvet 

Er du lei av å rydde opp etter en person som ikke klarer å få med seg klærne sine tilbake i skapet? Vedkommende burde få noen flotte kroker til badet under juletreet i år. Det finnes utrolig mye å velge mellom.

Les også: O’bad med din glede!

kroker fra INR

Innen kroker finnes det helt vanvittig mye spennende å velge blant. Dette er deler av utvalget til INR.

 

Julegaven til den som står lenge foran speilet 

Speil, speil på veggen der, jeg er den vakreste i verden her. Du kjenner helt sikkert noen som står forbausende lenge foran speilet, og studerer porene sine én etter én. Misforstå ikke, det er ikke noe galt med det. Tvert imot fortjener denne personen et skikkelig godt speil, gjerne med integrert belysning. Ett forslag er dette solospeilet fra Dansani, som kan roteres og festes slik du ønsker det. Genialt!

solo speil fra dansani

Speilene i solo-serien til Dansani passer godt inn på et hvilket som helst bad! Foto: Dansani.

 

Hvis du mot formodning ikke kjenner noen av disse baderomstypene, finnes det helt sikkert noe annet spennende til badet som passer perfekt. Kom innom din nærmeste Baderingen-butikk før jul, så hjelper vi deg gjerne.