La deg forbløffe av vårt inspirasjonsmagasin til badet

Det har skjedd mye på badene våre siden utbyggingen av vann- og kloakksystemet skjøt fart i etterkrigstiden. Går vi tilbake til 70- og 80-tallet, var eksempelvis veldig sterke farger populært på badet. Til og med porselensprodukter som servanter og klosetter ble levert i alle mulige farger.

Klassiske, hvite fliser har holdt seg populære gjennom årene, men nå til dags velger mange annerledes. I dag har du nemlig flere muligheter enn noensinne når du skal pusse opp badet. Skal du ha badekar? Dusjkabinett? Dusjhørne? Massasjebad? Steamdusj? Store fliser? Små? Ikke fliser? Vegghengt toalett? Vanlig klosett? Dusjtoalett? Dobbel servant? Enkel? Svarte kraner? Ja, du skjønner tegninga.

kontrast mellom gammelt og nytt bad

Gammelt vs. nytt: Fargene som var populære på badet på 70-tallet er definitivt ikke de samme som i dag.

 

Les også: Hvilke fliser skal du velge til gulv og vegg

Vi kan snakke masse om trender og nyheter til badet, men til syvende og sist finnes det ikke noe fasitsvar. Det er du som bestemmer hva slags bad du ønsker, men vi forstår hvis det er vanskelig å bestemme seg.

Å ha så utrolig mange muligheter å velge blant kan tross alt være overveldende. Vårt beste tips? Snakk med dyktige fagfolk og sett av tid til å la deg inspirere. Start med disse delikate baderomsløsningene. Bildene er hentet fra Instagram-kontoen vår.

Les også: Slik får du et moderne bad i 2020

Hvis du ser noe du liker tar du kontakt med din nærmeste Baderingen-forhandler, så hjelper vi deg med å realisere drømmen. Vi har både produktene, de gode rådene, og de beste fagfolkene.

lekkert bad med takvindu

Har du et loft som ikke brukes til noe? Konverter det til et råkult og lekkert bad! Foto: Dansani.

 

flott takdusj med moderne fliser

I dette råkule dusjhørnet er det montert en Hilina takdusj fra Damixa. Ved å bruke skjulte rør settes de lekre flisene i sentrum. Foto: Damixa.

 

flott bad med kombinasjon av hvitt og sort

Ved å kombinere hvite fliser med sorte møbler og detaljer, kan du skape et bad der det klassiske og det moderne møtes i skjønn harmoni. Foto: Sealskin

 

Dusjhjørner med svingdører er plassbesparende

Kombinasjonen av stilrene dusjvegger og store fliser gir deg et delikat og innbydende dusjhjørne. Her ser du Savona-modellen til Strømberg. Foto: Strømberg.

 

kul bolleservant i stein

Lyst på noe helt annerledes? Kom innom en av våre butikker, så viser vi deg mulighetene du kanskje ikke visste du hadde. Her ser du for eksempel bolleservanten Piedra Rio fra Korsbakken, en servant gjester definitivt vil legge merke til! Foto: Korsbakken.

 

elegant bad med sorte farger

Runde speil er trendy på badet, og det samme gjelder speil med integrert belysning. Med Oda-serien til VikingBad får du begge deler! Foto: VikingBad.

 

moderne bad med lyseblåe vegger

Arc-serien fra INR blir enda penere med messingdetaljer! Foto: INR.

 

Foto: Geberit

Moderne dusjtoaletter kan både varme opp setet og lukke lokket automatisk. Snakk om hverdagsluksus! Denne heter Geberit AquaClean Mera Comfort. Foto: Geberit.

 

kult bad med blandebatteri og servantkran med samme look

Newform-serien Ergo Q finnes i både dusjsett og servantkran for en komplett look. Foto: Newform.

 

moerne bad med innslag av rødt

Ikke vær redd for å bruke farger og kontraster på badet ditt. Det kan ofte sette prikken over i-en! Foto: Villeroy & Boch.