Her er baderomstrendene i 2022: Kraner og tilbehør

Sett prikken over i’en på baderommet med stilsikre kraner og flott tilbehør. Vi tar deg gjennom trendene for 2022.

Lek deg med ulike materialer og farger

Baderommet er i dag et av de viktigste rommene i huset. Hvis du skal pusse opp badet ditt og ønsker et rom som er i harmoni med tiden er «kontraster» et sentralt begrep.

Kontrastene kan komme i form av materialer, størrelse, former eller farger. Det er mye man kan gjøre med interiør og fliser for å skape den tidsriktige følelsen, men man kan også gjøre langt mindre endring – og likevel få litt av det samme uttrykket.

De små endringene som gjør den store forskjellen

Forny badet ditt på en kostnadseffektiv og enkel måte ved å bytte ut kraner og annet tilbehør. Årets trender går mye i svart, kobber og messing. Med en ny kran kan du altså sprite opp den gamle servanten og enkelt få et mer moderne uttrykk.

Rådfør deg gjerne med en av våre fagutdannede håndverkere for å få konkrete råd og tips tilpasset dine behov.

Damixa Silhouet Touchless servantkran. Foto: Korsbakken

 

Damixa Silhouet servantkran Foto: Korsbakken

Få skreddersydd dusj, badekar og servant

Innen dusjløsninger og badekar finnes det et stort utvalg av ulike kraner. Den samme dusjen eller servanten kan fremstå ganske forskjellig ut fra hvilken kran du velger. Kranene har ulike funksjoner som passer ulike behov, samt materialer og farger som kan gi et mangfold av spennende uttrykk.

Kraner til dusjen kommer gjerne i dusjsett bestående av en dusjtermostat og en hånddusj som standard. For tiden er det svært populært med takdusjsett som også inkluderer et dusjhode i «taket». Servantkraner fås også i ulike varianter, og vi ser spesielt en stadig økning av de berøringsfrie variantene. Dette er en moderne, fremtidsrettet og hygienisk servantkran som garantert vil bli lagt merke til. Etter en lang periode med Covid-19 kan det dessuten være fornuftig med løsninger som er berøringsfrie.

Et mangfold av kombinasjoner

Når det kommer til møbler og interiør er det gjerne naturstein – som marmor og ulike typer treverk – som står sentralt i trendbildet. Kranens farge og form kan blendes inn med en liknende stil som resten av interiøret, eller bli et naturlig blikkfang ved å velge en kontrastfarge eller et spennende design.

Kombinasjonen marmor og matt svart er en sikker vinner på 2022-badet. For de som vil ha noe som skiller seg enda mer ut, er ulike dusjsett og kraner i messing eller gull midt i blinken.

Damixa Pine servantkran & dusjsystem. Foto: Damixa AS

Damixa Silhouet Basin mixer & Silhouet dusjsystem. Foto: Damixa AS

Det ligger i detaljene

Prikken over i’en på baderommet ditt er tilbehøret. Dette kan være alt fra dusjhyller og håndkletørkere, til baderomsvifter og pedalbøtter. Velg produkter av god kvalitet som står i stil til resten av innredningen på badet ditt.

Det kan også være fint å matche farge og materiale på kraner, dusjsett, håndkletørker og papirholder – for å holde den røde tråden gjennom hele rommet. Håndklestiger har også blitt et svært populært tilbehør til badet den siste tiden. Med dette produktet kan du gjøre oppbevaring av håndklær til en del av interiøret – på en stilfull og ryddig måte.

Alt i alt vil dette gi deg et trendy og bærekraftig bad som du kan være stolt av i flere år fremover.