Her er baderomstrendene i 2022: Badekar

Planlegger du å pusse opp badet denne sesongen? Skreddersy baderommet til både store og små med et nytt badekar.
Oppussing av bad kan være en omfattende prosess, det er mange valg som må tas. Mulighetene er mange, og det er bare fantasien som setter grenser. Vårt beste råd er å ta deg god tid til research i forkant av valget ditt. Spør gjerne våre dyktige håndverkere om gode råd og tips til å optimalisere nettopp ditt baderom. Nå skal vi ta deg raskt gjennom årets trender!

Nordisk, klassisk eller kanskje retro bad?

Når man hører ordet badekar ser nok de fleste først og fremst for seg noe hvitt og minimalistisk. Sånn trenger det ikke nødvendigvis å være. Badekaret kan fylle mange ulike behov, både estetisk og funksjonelt. Trendbildet er for tiden både mangfoldig og variert. Minimalisme og lyse farger har lenge vært dominerende, men ulike farger og dybde er nå på vei tilbake. Lek deg gjerne med ulike stiler og fargekombinasjoner, og gjør badekaret til et naturlig blikkfang på baderommet.

Marivol Badekar fra VikingBad.

Marivol Badekar fra VikingBad. Foto: VikingBad

VikingBad Hampen badekar.

Fasong og design på badekaret

Fasongen til badekaret kan gjøre mye med helhetsuttrykket på badet ditt. Den ovale fasongen har lenge vært i trendbildet – med god grunn! Et ovalt badekar gir myke linjer og kan være en fin kontrast til det harde materialet det er laget av. Dette gir en god kombinasjon av moderne og elegante trekk, som passer til de fleste interiørtrendene vi ser i dag.

Hvis du ønsker et mer klassisk uttrykk, er også det firkantede badekaret i vinden. De rette linjene, kombinert med ulike fargekombinasjoner, gir et klassisk uttrykk på det moderne badet.

VikingBad Dybe Badekar. Foto: VikingBad

VikingBad Dybe Badekar. Foto: VikingBad

VikingBad Holviga. Foto: VikingBad

VikingBad Holviga. Foto: VikingBad

Velg mellom ulike størrelser

Ulike bad krever ulik størrelse på badekaret. I trendbildet i dag er et badekar med god dybde sentralt. Dette er en trend som både gir god komfort, samt har et eksklusivt og fasjonabelt preg. Likevel er det ikke alle baderom som har et areal som tillater et slikt badekar.

Heldigvis kommer badekar i et mangfold av størrelser, og vi hjelper deg gjerne med å finne et som passer dine behov.

Vikingbad Rore Badekar.

Vikingbad Rore Badekar.

Kvalitet og holdbarhet

Kvalitet står i fokus hos alle våre leverandører. Vi i Baderingen ønsker å bidra til å holde baderommet bærekraftig ved å tilby produkter av god kvalitet som varer over flere år. Vi har stort fokus på at kundene våre skal være fornøyde, ikke bare i dag, men også i tiden fremover.