Dusjtoalett: Hva er fordelene?

Nordmenn sier ofte at det er lite som gjør dem flaue, men fortsatt sitter det langt inne å prate om dobesøk. Det er jo forståelig, men moderne toaletter har funksjoner som definitivt har blitt en snakkis.

Nå er det selvfølgelig ikke alt man er nødt til å dele, som bilder av mat, kjedebrev og hva som skjedde sist du var på toalettet. Men, erfaringer med spennende teknologi og design er absolutt verdt å dele.

Alle som tester et dusjtoalett vil ha et

De av våre kunder som etterspør dusjtoalett, har én ting til felles: De har testet et, og nå vil de ha den samme luksusen hjemme hos seg selv.

Les også: Derfor velger stadig fler et dusjtoalett

Dusjtoalett Toto EK 2.0 fra Lindgreen Cordes

Dusjtoalettet Toto EK 2.0 har alle funksjonene du trenger, og er energisparende. Bildet er hentet fra Korsbakken.

Samtalene er veldig ofte av det samme slaget. De starter med hvor deilig det er å sette seg ned på et oppvarmet toalettsete. Så spores det over på fjernkontrollen. Det oppleves jo litt rart å sitte på do og skulle betjene en høyteknologisk duppedings som ikke er en mobil eller et nettbrett. Det er imidlertid ingenting i forhold til opplevelsene de har i vente.

Fjerner lukt automatisk

Forskjellig filterteknologi sørger for at sjenerende lukt forsvinner. Det betyr slutten for en veldig vanlig bekymring, og det er på grensen til magisk.

Toaletter med luktfilter er ikke en nyvinning. Det samme gjelder for så vidt dusjfunksjonen. Det som er nytt med et dusjtoalett er at man får alt i ett, og at folk reagerer med «wow!» i stedet for «hæh?» når du røper detaljene rundt din nyeste investering.

Bli helt ren med dusjfunksjonen

Vi får stadig høre at dusjfunksjonen var årsaken til skepsisen, men også at det står høyt på listen over grunner til hvorfor de velger denne typen toalett når badet skal pusses opp. Her blir du vasket helt ren, og varm luft sørger for at du blir helt tørr.

Les også: 10 enkle tips for drømmebadet

Dusjtoalettene kommer i en rekke varianter og prisklasser, og det som skiller dem er ulike funksjoner og utforminger. Det er med andre ord store sjanser for at du finner et toalett som passer til ditt baderom. Det er også store sjanser for at venner kommer innom på besøk, og at hovedmotivasjonen deres er å se nærmere på det nye toalettet ditt.

Dusjtoalett fra Villeroy & Boch

Dusjtoalettet er den nye favoritten på baderommet. Bildet er hentet fra Villeroy & Boch.

Sørg for å sjekke kvaliteten når du skal ha produkter til badet – Her er våre tips!

Har du spørsmål om dusjtoaletter, eller bare vil undersøke mulighetene for ditt bad? Kom innom din lokale Baderingen-butikk, og finn løsningen som passer best.