Bølgen Flis og VVS AS - Askim - Baderingen

Bølgen Flis og VVS AS

Vår butikk har en stor utstilling (700m²) av fliser og baderom.
Her dekker vi behovet for de fleste stilarter, farger og trender..

Kontakt

Tlf: 69 81 60 80
E-post: post@bolgenas.no

Besøk
Sagveien 3,
1814 Askim
Telefon: 69 81 60 80
Sagveien 3,
1814 Askim
Telefon: 69 81 60 80

Åpningstider

Spesielle åpningstider

Ingen spesielle åpningstider.

Bølgen Flis og VVS AS

Vi hjelper deg

Bølgen Flis og VVS AS er medlem av kjedene Bergersen Flis og Baderingen. Baderingen er en voksende, frittstående uavhengig kjede innenfor VVS som har medlemmer i store deler av landet. Bergersen Flis fører kvalitetsfliser fra bl.annet Villeroy & Boch.

Henning Tveter
henning@bolgenas.no

Hanne Sørby
Butikkmedarbeider
hanne@bolgenas.no

Monica M. Hansen
Butikkmedarbeider
monica@bolgenas.no

Hvert år er vi på flere messer i inn- og utland for å finne det siste nye i fliser og baderomstrender. Dette gir oss inspirasjon til å hjelpe deg med utforming av ditt hjem.

Vår butikk har en stor utstilling (700m²) av fliser og baderom. Her dekker vi behovet for de fleste stilarter, farger og trender.

Prosjektering av baderom gjør vi sammen med kunden. Tilbudet dere får fra oss har gjerne også en plantegning og et 3D-perspektiv i farger. Butikkonsulentene våre har alle våtromsgrunnkurs, som gir oss den kvalitetssikringen vi må ha for å kunne gi deg den rette veiledningen for ditt bad.

Når du besøker oss – ta med deg en målsatt skisse eller tegning over badet ditt, med dører og vinduer. Gjerne også med inntegning av rør og sluk.

For de som ønsker det leverer vi badet som en komplett pakke. Vår håndverkavdeling kan hjelpe deg med å få jobben utført kvalitetsmessig og forskriftsmessig riktig. Bedriften har både sentral godkjenning og mesterbrev.