Baderingen best

Meget konkurransedyktige

Store innkjøp - lave priser

Fag baderingen

Fagutdannede

med våtromssertifikater

Badekar

Bredt varesortiment

fra kvalitetsleverandører

Garantier

Gode garantier

og fleksible betalingsordninger

BADERINGEN

Vi har alt du måtte trenge.

Baderingen er en voksende, frittstående, uavhengig kjede innenfor VVS som har medlemmer i store deler av landet. Vi har alt du måtte trenge for å skape ditt drømmebad og hjelper deg hele veien!

  • Naturlige treverk, minimalistisk japandi, eller moderne retro? Vi har valgt ut 3 av baderomstrendene som skiller seg ut, og sett på hvilke detaljer du kan fokusere på i år.

  • Skandinavisk maksimalistisk, monokromt eller moderne retro? Våre designere har utpekt tre sterke baderomstrender som vil gjøre seg gjeldende i det skandinaviske hjemmet i 2024. Hvilken trend liker du best?

  • Betjeningsplaten TECEsquare er en favoritt blant arkitekter og forbrukere som vil skape et moderne og personlig baderom. Nå suppleres serien med en industriell variant i rustet stål, hvor hver betjeningsplate bearbeides for hånd.

ikon
FAGUTDANNEDE HÅNDVERKERE

Din trygghet er vårt ansvar.

Våre håndverkere og butikkselgere er fagutdannede med våtromssertifikater og kan gi deg totalløsninger for ditt bad. Vi har gode garantier og fleksible betalingsordninger og koordinerer alle håndverkstjenester ved modernisering av ditt drømmebad.

Din trygghet er vårt ansvar.
Tegne
PLANLEGG DRØMMEBADET

TEGN DITT BAD

BADERINGEN

Våre leverandører

Vi har et bredt varesortiment fra mange kvalitetsleverandører innenfor baderomsmøbler, dusjløsninger og kabinetter, porselen, kraner, fliser, og tilbehør til hus og hytte. Se info fra våre leverandører og  inspirasjon, råd og ideer.

Spørsmål?

Kontakt din nærmeste forhandler, eller fyll i skjema så ringer vi deg!

    Vi ringer deg!

    Legg igjen ditt telefonnummer så ringer vi deg opp!